BØRNE- OG BABYBEHANDLING

Zoneterapi er fantastisk til børn. Det er det, fordi det er en naturlig og effektiv behandlingsmetode, som ikke gør ondt på barnet. Det er både resultatrigt som forebyggende og helbredende behandling. Zoneterapien styrker immunforsvaret, sætter gang i fordøjelsen, regulerer hormonbalancen og stimulerer luftvejene. Derudover virker det beroligende på hele nervesystemet, afslapper muskler/led og virker smertelindrende. Behandling med zoneterapi kan ligeledes hjælpe til en bedre søvn og resulterer oftest i et mere glad og roligt barn.

Børn tager meget hurtigt imod behandlingen og man vil som regel opleve ændringer og/eller reaktioner kort efter første behandling. Der skal som oftest ca. tre behandlinger til, førend man får den fulde effekt. Ved længerevarende og kroniske symptomer kan det kræve et par behandlinger mere.

Mest almindelige symptomer hos børn og spædbørn:

   • Skrigeture
   • Kolik
   • Maveproblemer
   • Forstoppelse/diarré
   • Astma
   • Eksem
   • Øreproblemer
   • Forkølelser
   • Svagt immunforsvar
   • Refluks / Silent refluks
   • Søvnproblemer
   • Favoritside med hovedet
   • Spændinger i ryg og nakke
   • Spændinger i bækken

Sådan foregår det 

Jeg undersøger altid barnet grundigt, når det kommer til behandling. Udover at se på barnet, dets kulør, øjne, fødder mm., tjekker jeg også altid spædbørns rygsøjle igennem for spændinger. Det gør jeg bl.a. ved at vende barnet på hovedet og se dets reaktion. Det kan virke voldsomt for forældrene, men babyer kan som regel godt lide det og er vant til det fra tiden i maven.

Derudover er en samtale med barnets forældre en af de vigtigste elementer i undersøgelsen. Jeg vil altid spørge ind til bl.a. kost, søvn, afføring, humør og trivsel, da det giver mig en idé om, hvor jeg skal finde årsagerne til symptomerne/problemerne. Jeg arbejder og vejleder ud fra en holistisk og udelukkende naturlig tilgang til børnesundhed.

Jeg tilbyder zoneterapibehandling til børn i alle aldre og kører gerne på hjemmebesøg hos de helt små (0-3år). Jeg fokuserer på at skabe en tryg atmosfære for både barn og forældre, så alle får en god oplevelse i forbindelse med behandlingen. Barnet kan sidde eller ligge hos mor eller far under behandlingen, hvis ikke det er helt tryg ved at ligge på briksen eller hos mig.

Hjemmebehandling af babyer

Jeg tilbyder hjemmebehandling af helt små børn/spædbørn, hvormed  behandlingen foregår i trygge og velkendte rammer.

Dermed slipper du/I for den stress, der ofte følger med, når man skal ud af døren med små børn – og der er ro omkring behandlingen for hele familien.

Jeg kører  ud til hjemmebehandling i Horsens og  nærmeste omegn. 

Ring eller skriv en sms for at lave en aftale – der kan ikke bookes online ved hjemmebehandling.

Undervisning i mødregruppe

Undervisningen består af en introduktion i massage og zoneterapi til  babyer, hvor I lærer at lave  en grundbehandling, som afslapper barnet og hjælper til at styrke båndet mellem forælder og barn.

Vi starter med lidt teori, men går hurtigt i gang med det praktiske, hvor I lærer nogle konkrete tekninkker indenfor babymassage og zoneterapi. Derudover gennemgår vi, hvilke punkter/zoner, der kan være gode, hvis der opstår problemer med fx. maven, søvnen, ørerne mm.

Undervisningen foregår hjemme hos een af deltagerne – ligesom et traditionelt møde i mødregruppen.  Jeg har desværre ikke   mulighed for at  tilbyde lokaler til disse arrangementer, men kører ud i hele Horsens by og nærmeste omegn.

Jeg medbringer diverse cremer/olier, som kan bruges til  den praktiske  del af undervisningen, ligesom I også får  det meste af undervisningen på skrift, så I kan huske det, når I kommer hjem. Deltagerne medbringer deres egen baby og en dyne eller lignende barnet kan ligge på. Den praktiske del af undervisningen foregår på gulvet og værtinden sørger for, at der er  gulvplads nok og at lokalet er varmet op  til  lidt højere end stuetemperatur, så børnene ikke fryser, når de får tøjet af.

Undervisningen tager ca  1 1/2 til 2 timer afhængig af  antal deltagere og mængden af spørgsmål. Alt foregår i et roligt tempo, så  alle kan føle sig trygge og få det hele med. Der er tid og plads til at man kan gå til og fra ifm. bleskift, amning mm. Det  optimale  antal deltagere er 4-6, men der skal som minimum være 4 deltagere   og der må max være 8 tilmeldte.

Prisen er 200,- kr pr deltager .

Ved afbud for hele arrangementet  mindre end 24 timer før aftalen opkræves  mindsteprisen på 800 kr.

Ring eller skriv på tlf.: 29 84 52 32, hvis du ønsker at booke  tid eller  har spørgsmål